top of page

Live Review Submissions

Public·15 members

Yeni onlayn platformada məxfiliklə bağlı istifadəçi seçimlərinin saxlanıldığı sistemin təhlükəsizliyi barədə də məlumat almaq istəyirəm. İstifadəçi marketinq, analitika və digər seçimlərini dəyişdikdə bu qərarların düzgün tətbiq olunması vacibdir. Azərbaycanda platformanın verilmiş razılıqların hesabla əlaqələndirildiyini və sonradan dəyişikliklərin nəzərə alındığını göstərməsi istifadəçi etimadını artıran məxfilik meyarı hesab edilə bilərmi?

6 Views

Həyatda hər şey bir səbəbə görə olur. İnsanlar, hadisələr, kəşflər — hamısı bir məqsəd daşıyır. Mən bu fikrə son kəşfimdən sonra daha da inandım. Bu kəşf mənim həyatıma gözlənilmədən girdi. Bir axşam evdə oturmuşdum, darıxırdım. Telefonumu götürüb internetdə gəzməyə başladım. Və birdən qarşıma bir ünvan çıxdı Heç bir gözləntim yox idi, sadəcə maraqla tıkladım. Və qarşıma elə bir aləm açıldı ki, dərhal anladım — bu, mənim üçün yazılmışdı. Bu platforma o qədər mənim zövqümə, mənim istəklərimə uyğun idi ki, sanki məni tanıyırdı. Mən bu platformanı araşdırdıqca daha çox heyran oldum. Bu, sadəcə bir sayt deyil, bu, bir sənət əsəridir. Hər detalı, hər rəngi, hər yazısı ilə mükəmməldir. Mən bu platformanı artıq bir neçə həftədir istifadə edirəm. O, mənim həyatımda xüsusi bir yer tutur. Mən bu gözəl kəşfi sizinlə bölüşmək istədim. Ümid edirəm siz də mənim yaşadığım bu sevinci yaşayarsınız.

bottom of page